Top Menu

          Unul din zece romani adulti e bolnav. Unul din zece romani adulti e alcoolic. Unul din zece romani adulti e badaran. Unul din zece romani adulti e apatic. Unul din zece romani adulti e limitat dpdv intelectual. Unul din zece romani adulti e corupt. Unul din zece romani adulti e hot. Unul din zece romani adulti e tigan. Unul din zece romani adulti e indiferent.
          A ramas un roman din zece, caruia ii revine obligatia de a face treaba buna.

          Studiul a fost facut din priviri, in centrul unui oras.

Despre autor

5 Comments

  1. Gresesti la aritmetica deoarece este POSIBIL, ba chiar PROBABIL ca unul sau, si mai probabil, mai multi (cca 3) din grupul ala de 10 sa aiba mai multe caracteristici din alea pe care le-ai descris tu, (adica sa fie si alcoolic si apatic cu pusee de badaranie si limitat intelectual si hot), lasand astfel posibilitatea ca sa ramana mai multi decat unul care sa fie interesat/motivat si sa faca ceva treaba. In plus, si pe unul cu caracteristicile de mai sus, cu exceptia poate a apaticului pur (neurologic), il poti motiva sa munceasca.

  2. Hello…am trecut pe aici sa verific daca ti-ai terminat de facut temele la aritmetica, ca sa vad daca e OK sa-ti dau voie sa iesi acum din casa sa te joci in fata blocului.

  3. @rudolph,
    cred ca Raul este pedepsit ;))

  4. In orasul acela unde s-a facut studiul era ceva parfum …Se spune ca la ultimul recensamant se asteapta cam de multisor un rezultat oficial din cauza ca autoritatile nu pot pricepe cum …dar…unul din trei ar fi tigan .Gura lumii sloboda …

  5. @ Radu: afirmatia mea de mai sus este cu adevarat valabila efectiv indiferent de origine etnica, sex, etc. Si tiganii pot fi motivati sa munceasca, si unii, de fapt majoritatea, chiar si o fac, desi poate nu in indeletniciri/profesii mai traditional populare printre ne-tigani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close