Top Menu

            Ma uitam si ascultam zilele trecute Andre Rieu.
            Acum n-are rost sa vorbim despre atmosfera si starile pe care le aduce artistul, nici despre perfectiunea concertelor organizate de el. Ma uitam insa peste comentariile unul clip si cineva acolo intreba cum pot unii sa dea dislike unei astfel de muzici. Intr-adevar, trebuie sa ai ceva defect in tine, in minte si-n suflet. Stiu, veti spune ca gusturile nu se discuta. E drept. Dar daca nu consumi asa ceva, taci din gura, nu arata cu degetul in jos.

                                                                            

Despre autor

5 Comments

  1. Eu pot sa inteleg la nivel mai speculativ ca unele persoane mai de elita sau cu afinitati elitiste ar putea considera aceste spectacole cam kitsch, insa, in ciuda faptului ca am citit pe blogul lui Ioana K-man ca in randul cercurilor de elita ar putea exista un nr mai mare de persoane gay decat in restul populatiei, eu personal nu sunt elitist, si nici nu am reusit sa aflu inca mai concret cum se poate ajunge in acele cercuri de elita, (desi parca ar fi inceput sa ma tenteze ideea acum ca am aflat ca e posibil sa fie si mai multi gay pe acolo), astfel incat mie mi-a placut videoclipul !

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close