Top Menu

            Am un prieten student la Cluj care e biciclist. Foloseste bicicleta sa se deplaseze in oras, e mai usor si mai ieftin. Dar nu prea are noroc.
            Anul trecut i-au furat bicicleta din scara blocului. Bloc cu interfon. Omul s-a invatat minte si acum are (avea) sistem anti-furt. Saptamana asta si-a legat bicicleta de un gard din oras. Cand s-a intors, bicicleta disparuse. Cu tot cu gard.
            Acum eu intreb: oare au vrut bicicleta si i-a incurcat gardul, sau au vrut fierul din gard si i-a incurcat bicicleta?

Despre autor

10 Comments

 1. Eu cred ca au impuscat hotii doi iepuri cu un cartus ! šŸ™‚ ))) Norocosi , nu ? Bicicleta trebuie legata de stalpul de inalta tensiune si legata la macar 380 volti .

 2. La firma la care lucram pe vremuri în Germania s-a furat dintr-un subsol o scară extensibilă de 9 metri, care era legată cu lanţ şi lacăt de un calorifer. Hoţii au găsit într-un atelier învecinat un cleşte de tăiat bolţuri, au tăiat lanţul şi au plecat cu scara şi cu cleştele… dacă povestea se petrecea în România, luau şi caloriferul!

 3. era o afacere buna, o scara din aluminiu si un calorifer din fonta. e problema mare acum cu fierul vechi, sa nu-l tii pe langa casa, ca esti victima sigura.

 4. Sotul meu (care mi-a furat si placerea de a ma uita la fundul biciclistilor odata cu noul lui hobby, bicicleta. Iar acum injur toti bicilistii, desi nu-s vinovati saracii), deci, el aduce bicicleta in casa. Si noi avem interfon, iar alte doua biciclete ale noastre stau in casa scarii. A lui este una mai scumpa (rau!) si noi ceilalti din casa o numim ”iubita lui tata”.

  In Helsinki bicicletele erau trantite in iarba, in fata blocului, maxim rezemate de un gard sau un copac din fata blocului. Nelegate!
  Si culmea, dimineata erau tot acolo.

 5. Intamplari din astea ma scot din sarite. Motivul: pentru ca la altii se poate si altfel (cum spunea mai sus Cleo).
  :(((

 6. Eu bicicleta n-o tineam decat in casa. Iar daca ma opream pe undeva eram cu ochii pe ea ca pe butelie. :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close