Top Menu

            Pentru ca greselile se platesc intotdeauna, sub diferite forme, ar trebui sa ne reamintim ce inseamna responsabilitate.
            O parte din tinerii tarii au petrecut noaptea de inviere in cluburi, luminati de lasere si sfintiti cu alcool, impartasindu-se cu shaorme. In timp ce, probabil, parintii sau bunicii lor se inchinau prin biserici sa ceara sanatate si implinire pentru odraslele lor.
             In Sfanta zi de Paste, dintre toate filmele existente, PRO TV difuzeaza, la ora de varf, filmul Conan, dat in reluare si dupa miezul noptii. Asa, ca mesaj de Paste spre pace si bunatate.
             Alti romani credinciosi, tot in zi de Paste, danseaza Jaga-Jaga in restaurante bulgaresti, suparati ca nu au inteles nimic din slujba de la biserica.

Despre autor

10 Comments

  1. Se transmitea ieri in direct din Bulgaria cum petrec ai nostri… :))

  2. Asa este multi au uitat sa fie responsabili

  3. Cred ca cel mai respectuos si credincios din lume in aceasta duminica de Paste a fost poporul nord-coreean, care s-a uitat disciplinat cu zecile de mii in tacere la defilare, doar fluturand din niste flori roz, a ascultat cu tentie cuvantarea lui Kim Jong-il, si apoi s-a uitat frumos tot disciplinat, in tacere, liniste si ordine admirabila la frumoasele focuri de artificii super minunate care au luminat cerul Pyongyangului

  4. ma uitam de Ziua Recunostintei la americani – cluburile, barurile sunt goale!! este o sarbatoare de familie, cam cum ar trebui sa fie si Pastele.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close