Top Menu

           Ati remarcat cred ce restrictii si ce sisteme de siguranta vor fi implementate in perioada alegerilor. Jandarmi, camere de filmat, centre de comanda, perimetre asigurate, amenzi, lege, ordine, toate gandite/cumparate ca nu cumva candidatii sa se simta „faultati”.
           In rest? In rest, nimic. Dupa alegeri dispar toate, cetateanul nu are nevoie de protectie, de siguranta, de ordine, de lege. Cetateanul e bun doar sa puna stampila. Apoi, cu Dumnezeu inainte.
           Inca o data, ni se demonstreaza ca nu s-a schimbat nimic de cand zeii de pe munte guvernau, iar muritorii aduceau jertfe la poalele muntelui.

Despre autor

8 Comments

  1. Cica ar conta mai mult cine numara voturile. Pe computer se face toata treaba. :))

  2. Ce siguranta?Astia cheltuiesc absolut de pomana banii din buget pentru tinerea unor jandarmi care oricum nu fac nimic daca nu li se ordona.Am vazut zilele trecute o imagine absolut naicitoare.Intr-un scandal electoral un sustinator platit al unui partid a cazut peste un politist si ala se zbataea ca apucatul sub tulburatorul linistii publice.Cine sa ne apere?Politistul prins sub suncanele unui derbedeu?

  3. Nu, dupa alegeri nu dispar toate.
    Raman gropile.
    Si necazurile.

  4. ei, interpretarea asta o gasesc un pic tendentioasa. Mi se pare normal sa fie asigurata securitatea infrastructurii la alegeri, tot spre binele aceluiasi cetatean. Atit cit se poate!

    • cu siguranta nu e spre binele cetateanului. nu ti se pare clara importanta cetateanului? pentru protectia alegatorului nu sunt bani, in viata de zi cu zi ma refer…

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close