Top Menu

Romanii e tot mai putini pretentiosi cand vine vorba de standarde si asta permite acelui orice/oricum/oricat sa devina consumat, vandabil. Tipic romanesc. Sa facem! Cum, nu mai conteaza. E bine oricum.

Nu o data le-am atras atentia celor de la Gazeta de Cluj ca au greseli atat in articole cat si in titluri. Pe pagina lor de contact. Desigur, nu a raspuns nimeni, nici sa ma injure nici sa-mi multumeasca. Doar sunt jurnalisti, nu au ei timp de asa ceva!

Si scriu in continuare in acelasi stil. Inertia lor e buna. Si baza e buna. E plina Romania si Clujul de rahaturi si poti scrie mereu si mereu. Desi uneori fac exces de zel si ocupa paginile cu doua masini care s-au lovit in parcare la Kaufland. Ma rog, e nevoie de continut. Nu e atat de relevant cat lipsa atentiei la detalii. Aici nu inteleg multi: cu un efort minim poti da dovada de profesionalism. Ca iti pasa ce lansezi, cum lansezi in media. Ca respecti propriul tau text. Ca te respecti. Ca intr-o lume de inculti si de neatenti tu esti cult si atent.

Accident mortal in Cluj-Napoca. Pietonul ar fi murit pe loc.

Horia Sulea: Nu doresc la nimeni sa treaca prin ce am trecut eu!

Placerile ascunse a lui Bogdan Buta.

…ca si prietenii nostrii albanezi…

Vicepresedintele ungariei…

Doar asa, cateva greseli vazute din avion, in titluri, fara sa intru in text. Plus exprimari de mahala (nu stiu cine i-a dat cu flit nu stiu cui, etc). Ma gandesc ca in toata redactia e cineva care sa stie gramatica si sa corecteze textele.

Si uite-asa se face presa. Nu pasa la nimeni.

Si uite-asa am ajuns unde suntem.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close