Top Menu

         Statul roman se plange ca pierde enorm din cauza detinatorilor de autovehicole inmatriculate in alte tari. Adica nu incaseaza bani din impozit, asigurari, etc.
         Statul roman nu se intreaba cat pierde un proprietar de autovehicol inmatriculat in Romania. Cat costa taxele si impozitele platite pentru ca detii o masina pe care tu ai platit-o deja. Cat costa sa circuli cu o masina pe drumurile din Romania. Cu cat creste consumul. Cat timp pierzi. Cum iti distrugi masina.

Despre autor

2 Comments

  1. Nu, nu se intreaba statul nimic din toate astea, pentru ca nu-l intereseaza. El vrea doar taxe, iar tu daca iti repari masina mereu, e numai bine, traiesc si service-urile de pe urma ta, adica creste economia, exista locuri de munca etc

  2. Totusi, eu cred ca Statul trebuie sa ma faca sa doresc sa platesc impozite, nu numai sa ma forteze.
    Normal ca daca vad situatia din alte tari, ma intreb: la ei de ce e mai ieftin si la mine de ce e mai scump? La fel ca la piata, voi cumpara de unde e mai ieftin. Este tendinta naturala a fiecarui om, este o lege a economiei de piata.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close