Top Menu

          Aud la radio si vad la tv rezultatele diferitelor studii si sondaje pe care le consider nu inutile, caci au o utilitate minuscula, dar inoportune.
          Exemple: barbatii care flirteaza traiesc mai putin, femeile inalte nu sunt sensibile, porumbeii gri sunt violenti, etc. Aceste studii necesita bani si timp.
          De ce nu se fac sondaje sa vedem cati oameni adorm satui, sau linistiti, cati copii au ce le trebuie, cati batrani sunt multumiti de batranetea lor, cati analfabeti sunt, cati au caciula si bocanci pe iarna?

Despre autor

14 Comments

 1. Fiindca pe cele din urma le stim , de-asta alegem sa le trecem sub pres.
  Weekend fain, Raul !

 2. Le-oti trece voi sub pres, dar US Department of State le are pe Internet !

  http://www.state.gov/g/drl/rls/hrrpt/2010/eur/154446.htm

  Si pe ultimii 12 ani:

  http://www.state.gov/g/drl/rls/hrrpt/

 3. Pentru ca omul nu stie sa faca fata uratului, nici macar nu-i mai place, asa ca il ignora. Ce nu se vede, nu exista! isi zice el, iar ziua lui trece mai fain gandind ca are amanta mignona…deci sensibila.
  Ea e mai aproape de el decat batranii fara batranete frumoasa, decat copiii flamanzi…

 4. @Mihaeladm: le stim noi, cei care nu putem face nimic

 5. @Rudolph A: cum reusesti sa gasesti toate astea pe net?

 6. @Cleo: exact, ce nu ne place nu vrem sa vedem, crezand ca astfel nu exista

 7. Aplica si ei ce stiu peste tot pe unde le trece prin cap. Poate ca vor descoperi ca barbatii care se scobesc in nara stanga mai mult decat in cea dreapta sunt mai atractivi pentru sexul opus.

 8. 2. in general imi place si daca dau un search google pe un subiect anume daca gasesc documente de tip „pdf”, ca astea chiar sunt documente, lucrari de diploma, lucrari stiintifice, etc. originale. Si este foarte informativ, e ca si cum ai citi dintr-o revista serioasa. Dar uite si un document pdf din UK cu cateva incurajari si propuneri simple ale unui model de protejare a sanatatii mintale generale, de care cred ca pot beneficia toti, PAGINA 5, in mod special: http://pohg.org.uk/support/downloads/ukpha-corlett.pdf

  Ce e sanatatea mintala, in mod mai larg, tot educativ, putem afla si de pe wikipedia:

  http://en.wikipedia.org/wiki/Mental_health (vezi mai ales perspectiva „mental well being”)

 9. Acum mi-au disparut punctele 3 si 4…zau, asta mi se intampla doar pe site-ul tau !

  Apar, si apoi cand dau refresh la pagina dispar !

 10. RENUNT, ca am avut 4 puncte cu exemple de site-uri reputabile ! Si am incercat sa le postez de mai multe ori, si toate au disparut !

  Era vorba de site-uri „gov” si „org” si „edu” !

 11. Hai ca o sa pun postul ala, ca doar m-ai intrebat ceva util (!) pe site-ul lui Costin Comba, sub turnul de la Viena ! Avem si Casuta Postala acum, ca am terminat de rezolvat guvernul Romaniei, si m-am apucat si de PLANUL de prioritati MAE la mine pe blog !

 12. M-am lamurit. Era ceva legat de Blogspot. Important de retinut este ca eu recomnadm ca fiind extrem de reputabil, pt. educatie medicala generala public general, site-ul american National Institutes of Health, unde gasesti si info despre boli, despre medicina obisnuita, dar si cea alternativa-naturista, si brosuri, pana si link la ce cercetare de ultima ora se face intr-o boala anume de interes. Si este larg gasibil pe Google, si are si search box si drop down menu si de toate. Si NU este DE LOC un site „propagandistic” in absolut nici un fel anume. Este un site in care chiar poti avea incredere.

 13. Raul, cum nu putem sa facem nimca?

 14. @Rudoplh A: imi cer scuze, desi nu e vina mea, e o problema tehnica la Blogspot. s-a mai intamplat.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close