Top Menu

            Ai dat lovitura in afaceri sau te-ai inchinat pe la banci si ti-ai luat o casa. Sau ti-ai construit una. Pentru ca esti destept si modern iti pui centrala. Cu telecomanda. Si vine iarna. -25 de grade. Se ia curentul. Cateva ore sau chiar o zi-doua. Se opreste furnizarea gazului. Sau se sparg conductele. Ai doua variante. Ori te uiti la centrala printre turturii de pe gene, ori iti lasi casa si pleci.
            Daca iti cumperi o casa sau iti faci una, oricat de modern ai fi si oricat lux ai avea, fa un horn separat si lasa loc de o soba simpla. Chiar daca nu o folosesti in veci. Dar o soba mica face K.O. centrala. Lemne gasesti oricand, chiar de ar fi sa incepi gardul vecinului.

Despre autor

6 Comments

  1. In zona mea, nu stiu precis cum, dar s-su facut mult cu incalzire paralela, gaz si lemne. Poti alege ori una, ori alta.

  2. iar daca mai e nevoie de un alt argument pentru existenta unei sobe il aduc eu : mi se pare una din bucuriile vietii sa stai pur si simplu sa privesti focul in soba, sunt convinsa ca nu-s singura care simte magnetismul asta.
    (desigur, eu vin iarasi cu argumente ce n-au pic de simt practic) 🙂

  3. Corect . Intr-o lume in care te poti astepta la orice , e bine sa ai in vedere toate variantele : gaz , biogaz , lemne , panouri solare , pompe de caldura , doar-doar scapi cu viata …:) ))))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close