Top Menu

Pentru cei care au crezut faza cu orasul cel mai bun de trait, sa stie ca in Cluj e mai mult haos decat cultura.

Traficul e o problema majora dar parca oamenilor le place sa faca 4 km in doua ore. Mai vorbesc cu amanta, mai asculta o muzica, mai stau pe Facebook, mai consuma niste motorina.

Pe langa faptul ca daca tot dau bancile cate 6 credite pe un buletin si si-au luat si el si ea si copilul cate o masina, e supra-aglomerat pentru ca:

1. Niste idioti au pus treceri de pietoni imediat dupa sensurile giratorii si intersectii. Cei care au pietoni blocheza alte trei directii care nu au nici o treaba cu trecerea. Sunt prea multe treceri si sunt prost amplasate.

2. Nu amendeaza nimeni masinile ce sunt parcate pe o banda de circulatie. Sunt multe strazi cu doua benzi insa una e parcare. Daca s-ar rula pe ambele benzi numarul masinilor de pe banda a doua s-ar injumatati.

3. Semafoarele puse inainte de… alte semafoare. Da drumul la masini si lasa lumea sa treaca.

4. Trecerea de cale ferata de la Taietura Turcului care blocheaza tot Baciul si alte 3 cartiere cand trece trenul.

5. Autorizatiile de constructie date aiurea. Intr-un bloc cu 100 de apartamente se vor muta 100 de oameni cu 100 de masini care trebuie sa intre si sa iasa. Care trebuie parcate.

6. Gunoierii si livratorii care isi fac treaba in plina zi. In orice tara aprovizionarea magazinelor si colectarea gunoiului se fac noaptea.

7. Taximetristii. Cred ca un sfert dintre masinile din trafic sunt taxi.

8. Soferii obraznici care isi trimit neveste si mai obraznice in trafic. Nimic nu e mai rau in trafic decat o nevasta obraznica de meltean.

 

9. 10. 11. …

Solutii: luat una bucata Boc si plimbat dupa-masa din Floresti in Apahida, in timp ce nevasta il asteapta acasa cu cina.

Deci, domnule Boc, facem putin loc? Fara tramvaie suspendate si metrou.

 

Nu tratati cu simplitate problema. Oamenii sunt tot mai agitati, masini tot mai multe, bani tot mai multi. Va fi haos.

Sursa foto.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close