Top Menu

Fara multe vorbe, era de asteptat. Invazia emigrantilor era iminenta. Si ce a fost pana acum tot invazie se numeste, doar ca intinsa pe o perioada mai lunga de timp. Dealtfel, sintagma „invazia emigrantilor” e gresita. Fie e invazie, fie e emigrare.

E prima data cand sunt de acord cu Vladimir Putin. E si rusul bun la ceva. Daca emigrantii vor in Rusia, sa se poarte ca in Rusia. Sa-si lase religia la intrare, hainele, cutitele cu care taie capetele copiilor, obiceiurile. Una e sa ai nevoie sa fii gazduit de o tara si alta e sa-ti impui, uneori cu forta, obiceiurile in tara care te primeste.

Nu e o problema ca vin. Si noi am fost nevoiti sa mergem. Si irlandezii, si polonezii, si chinezii. Problema e ce fac dupa ce vin. O parte, ce-i drept, vor intelege ideea de musafir. Insa majoritatea vor tine cu dintii de poala lui Allah si cand vor considera ca au destula putere il vor baga pe Allah in noi in interiorul unui glont. E ceea ce se intampla in Franta, in Germania si in multe alte tari de 15 ani incoace.

Ce, noi n-am plecat? De 30 de ani tot plecam. Insa am plecat cu bun simt. I-am lasat pe ai nostri acasa, parinti, copii, frati. Ne-am dus si-am muncit. N-am plecat niciodata ca la razboi, cu toata familia dupa noi, sa ne ucidem copiii pe drum de foame si de spaima.

Cel mai rau e ca oameni care nu inteleg ce inseamna solidaritate si care n-au deschis in viata lor usa unui cersetor striga acum in gura mare „Lasati-i sa intre!”. Cel mai bun test ca sa vezi ce pozitie ai e urmatorul: imagineaza-ti un scenariu, la usa ta se ingramadesc zeci de necunoscuti. Forteaza intrarea si intra. Iti spun ca ei TREBUIE sa stea la tine, asa, cu copii, cu femei si ca tu esti obligat sa-i tii. Dar… sa-ti iei crucile jos de pe pereti, sa-ti pui un voal pe fata, ca lor asa le place. Cred ca te-ai zburli.

Nu asa se vine. Nu-ti joci familia la noroc. Nu-ti folosesti copiii pe post de zaruri. Nu-ti cumperi locul intr-o alta tara cu pretul copiilor tai.

S-ar putea sa fie singura data cand ar trebui sa fim recunoscatori ca suntem o tara saraca. Inca. M-ar mira ca, o data alungati de nemti si austrieci, sa se intoarca acasa in pace si liniste. Sa fim solidari, nu naivi.

Si inca ceva, pentru sufletisti: daca tot aveti chef sa fiti buni samariteni, ia incepeti voi cu cele cateva milioane de romani care traiesc in saracie si mizerie, spalati-i, emancipati-i, integrati-i in societate, in munca, educati-le copiii. Ca vorba aia, sunt vecinii vostri. De strada, nu de continent.

Despre autor

2 Comments

  1. E o invazie controlata, dirijata. Scopul: islamizarea europei, distrugerea crestinismului (ca radacina culturala si spirituala a europei), amestecarea raselor, a natiunilor. Distrugerea statelor nationale, contruirea unei ”noi europe”. Globalizare intrun cuvant. Realizarea ”satului global”, in care toata puterea e centralizata undeva ”mai sus” intro singura mana. Un stat global, cu un ”sat european” unde toti suntem o apa si un pamant, fara identitate, sclavi si consumatori docili, si slabi. Pt. asta e nevoie de o invazie, de o noua criza, terorism, rascoala, revolutie, atrocitati. Haos total.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close