Top Menu

             Unii oameni sunt foarte interesanti.
             Inca de prin noiembrie ii auzi: Doamne, abia astept sa ninga! Vreau zapada! E superb iarna!. Dupa prima ninsoare: Doamne, ai mila de noi! Ne pedepseste Dumnezeu! E oribil, mi-au inghetat mainile si tenisii! Nu mai suport! Sa vina vara, sa scapam de geci, de caciuli, sa luam slapii si sorturile!
              Vine vara. Incep ei, de la umbra: ne omoara caldura asta! Nu putem respira la umbra, dom’le, dar sa mai facem ceva! Ne topeste Dumnezeu! Sa vina iarna, sa vina zapada!

Despre autor

12 Comments

  1. Asta inseamna ca romanul este un om pretentios. Odata ce si-a capatat un lucru si-l doreste pe urmatorul in secunda ulterioara.

  2. bine ca-s nascuta toamna. d-aia sunt asa echilibrata 😀

  3. Hmmmm, cred ca oamenii nu mai au subiecte de discutii.Am urmarit asta vara.Cum se vaicareau aia la tv ca e prea cald, nepermis de cald, anormal de cald , cum auzeai oameni care repetau toate aceste vaicareli ca automatele.Cred ca uitam sa gandim, sa traim .Ne comportam uneori ca niste roboti .Orice normalitate o luam ca pe o fatalitate.

  4. :)) am observat si eu. multi au inceput sa se bucure si pe bloguri ca yeeeeeee a nins.. ce misto… si peste 2 saptamani or sa scrie ca nu mai suporta iarna :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close