Top Menu

            Vorba multa, saracia omului. Inca n-am intalnit proverb care sa nu fie adevarat, mai ales in Romania de azi.
            Oriunde te uiti sau asculti (ma refer la mass-media), vezi destepti care vorbesc. Multi destepti. Si cand am avut televizor cu lampi am auzit aceleasi vorbe ca si azi. Au schimbat doar costumele. Si turuie intr-una. Efectul: suntem saraci lipiti pamantului.

Despre autor

10 Comments

  1. Tocmai de aia vorbesc, pentru ca INCA mai are cine sa se uite. Dar am impresia ca incepe sa scada nivelul audin=entei la televiziuni cu specializarea „palavrageala”.
    Prevad ca, asa cum a existat un flux urias de televiziuni (ce castigau foarte bine), va exista si refluxul, poate mai curand decat ne asteptam.

  2. Cred ca ai dreptate. In ultimele 2 luni cat am scris mai multe comentarii pe bloguri decat inainte vreodata, plus de cand am inceput si cursurile obligatorii de creative writing la serviciu, (ca si asta e un fel de vorbit, numai ca e online), am cam ramas fara bani spre sfarsitul lunii. Cred ca trebuie sa fac ceva despre asta…dar inca nu stiu ce…

  3. Păi pentru că veni vorba… da noi pe bloguri ce facem?

    • esti platit sa stai pe blog? nu. aici e diferenta. tu o faci pe curentul tau (sper), pe abonamentul tau de net, etc. ei o fac pe milioanele adunate de la mine si de la tine.

  4. Na că mi-am dat adresa greşit şi n-o să poată nimeni să se bucure de vorbele mele!

  5. Da… Pleaca ai nostri, vin ai nostri… Fac cu schimbul la putere aceiasi oameni. 🙂

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close