Top Menu

            A doua zi dupa alegeri, cireada de parlamentarii se pune pe treaba. Prima problema pe care o vad ei in Romania e ca sunt prea multi parlamentari, vreo 580. Si nu au locuri. Si au nevoie de locuri, ca doar sunt parlamentari. Si se gandesc sa extinda sala. Si au nevoie de bani. De parca sala de parlament a fost, este sau va fi vreodata plina.
           
           Nu stiu in ce context, unul dintre magari, pardon… mahari, pardon, …parlamentari declara ca cine nu zideste o casa, nu planteaza un copac si nu intemeiaza o familie, nu e om. La 7-8 mii de euro pe luna, plus furaciuni, normal ca ti se pare logic sa zidesti o casa. Atfel se pune insa problema cand ai 160 de euro pe luna, plus 3 copii.
          

Despre autor

14 Comments

 1. Eu inca nu reusesc sa-mi imaginez numarul asta colosal: 580 de parlamentari, care sa nu faca nimic.

 2. 588, mai multi decat in Congresul SUA. Datorita legislatiei elaborate si aprobate de parlamentari pentru parlamentari.

 3. sunt zvonuri cum ca cei ce nu au scaune vor veni cu ele de acasa pe durata sedintei. apoi isi ia frumos scaunelul la spinare si pleaca.

  ma tot uitam cine a ajuns in parlament. cantareti de muzica populara si alte soiuri de artisti ce habar nu au sa numere pana la 5.

  se anunta un viitor stralucit pentru Tara.

 4. lasa ca e buna o majoritate solida 😀 ca sa faca tot ce si-au propus! :))

 5. cei care au 3 copii pot considera ca au 3 pensii private pt batranete. va locui la un copil, va manca la altul si va creste copiii celui de-al treilea.

 6. Varianta 1. E absolut necesar ca numarul parlamentarilor sa creasca. E una din nazuintele poporului roman de milenii. Pentru asta au luptat cu turcii stramosii nostri.
  Varianta 2. In ultimul timp, romanii s-au cam invatat sa-si doreasca sa traiasca ca-n telenovele sau ca-n filme. Cel mai simplu mod ca sa traiesti asa este sa fii parlamentar. Daca se merge in ritmul asta, candva, in viitor, vor fi parlamentari toti locuitorii Romaniei. Si atunci visul a fost implinit. :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close