Top Menu

            In politica e ca la radio si invers. Te multumesti cu putin, asa ca nu ne batem capul sa-ti oferim mult.
            Cand merg cu masina, ascult radio. Dar am o problema si in consecinta rog ascultatorii de radio care cer si voteaza piesele lui Alex Velea, Conecte-R, cele ale Corinelor, sau ale lui Guess Who sa incerce si altceva, o data in viata, sa vada ca se poate.
            Pentru ca mi se pare grav sa mentii in topuri niste cantece de copii, cu versuri penibile, ne-muncite, gresite, doar de dragul unor rime. Daca ei, ca artisti, nu se respecta indeajuns de mult incat sa scoata pe gura ceva logic si corect, macar moderatorii de radio sa fie putin mai culti si mai selectivi.
            De cand lumea prostia a rimat cu melancolia si camara inimii mele cu lovele.

Despre autor

6 Comments

  1. e un blogger pe nume Probiu care are un adevarat serial cu versurile tampite ale muzicii actuale. cred ca il gasesti pe probiu.ro.

  2. Ce logica, ritmul conteaza, macar de-ar fi si ei asa simpatici ca asta cu gangnam style !

    http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0

  3. Moderatorii de radio nu-s vinovati cu nimic. Ei dau ce se asculta, ca sa faca audienta. Altfel nu iese banul. Si daca lumea asta asculta… Deh. Asta-i nivelul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close