Top Menu

Nu stiu cum sunteti voi dar mie imi e calculata fiecare ora dintr-o zi. Stiu exact cat si unde stau, cand plec, cat fac pe drum. Altfel n-as face fata in inertia asta haotica. In conditii normale reusesc sa ma tin de program si imi permit sa-mi rezerv unele zile in care sa nu fac nimic si sa nu-mi pese cat e ceasul.

In tot acest sistem de a organiza timpul cel mai greu nu e sa gestionezi imprevizibilul din trafic sa zicem, sau altele care apar neprogramate, ci neseriozitatea oamenilor. Lipsa de parolism, lipsa de respect la urma urmei. Le pasa prea putin sau deloc ca tu ai un program de respectat. Pentru multi ora 6 poate fi la fel de bine 6 jumate sau 7. Cand spui ca trebuie sa pleci ei spun sa mai stai, de cele mai multe ori fara a prezenta un motiv suficient de bun pentru a ramane.

Nu-mi place cand ceilalti nu-mi respecta programul, deci cand nu ma respecta pe mine. Cand eu spun ca am o jumatate de ora la dispozitie, am o jumatate de ora si nu mai mult. Daca trec de acea jumatate de ora  totul se da peste cap, trebuie recalculate toate, sunati ceilalti care asteapta, reprogramari, etc.  Sunt urate insistentele. Cine nu poate pricepe asta nu merita sa stea de vorba cu mine.

Nu-mi place cand in institutii nu se respecta programul. Spectacolele incep o jumatate de ora mai tarziu, deci tin mai mult. Conferintele dureaza mai mult decat era prevazut. Magazinele se inchid mai repede.

Nu-mi plac hotii de timp. Sunt oameni plictisiti, fara prioritati, fara respect. Probabil au si o forma vaga de invidie, ca tu reusesti sa te organizezi si ei nu.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close