Top Menu

           Moara lui Assan nu a putut fi salvata pentru ca hotii de fier vechi au furat scarile si pompierii nu au putut intra.
           Trenurile din Romania intarzie enorm pentru ca hotii de fier vechi fura cabluri, sine, suruburi, etc.
           Autostrazile din Romania sunt alei de promenada pentru animale pentru ca hotii de fier vechi au furat parapetii.
            Podurile sunt furate, gardurile sunt furate, capacele de canal sunt furate, etc. Sa nu poti veni de hac mafiotilor e una. De la hoti ordinari de fier vechi la mafioti e cale lunga.
        

Despre autor

6 Comments

  1. „Lac sa fie, ca broaste sunt destule”. Problema e: de ce exista lac? De ce cei care colecteaza fier vechi pot sa colecteze orice? Nu e vizibil un capac de canal, chiar daca e spart? Nu sunt vizibile sinele de cale ferata? Nu oricine face dezmembrari de hale industriale, ci numai firmele ar avea voie teoretic sa aduca la fier vechi asa ceva, iar astea au acte in regula pe fierul vechi. Eu, ca persoana fizica, nu pot avea in gospodarie sute de kilograme de bronz sau cupru. Deci s-ar putea controla destul de usor sursa de provenienta a fierului vechi.

  2. Eu as face un parteneriat public-privat intre hotii de fier si statul roman: sa ia hotii toate trenurile care au mai ramas si sa le valorifice.

    Ar fi o mutare win-win:

    – sunt convins ca hotii le-ar valorifica mult mai bine decat statul roman, care a dus CFR-ul in ruina (deci, hotii castiga);

    – furand trenurile, hotii ar lasa in pace sinele si cablurile, numai bine pentru noua administratie USL-ista sa aduca niste trenuri noi, care sa dea un randament mai bun (deci, statul castiga).

  3. Incompetenta autoritatilor locale care au infiintat Politia Locala ca sa mai cheltuie niste bani.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close