Top Menu

           Cineva sa-mi explice enigma asta: unii romani spun ca pentru 200 de euro nu merg la munca in Romania, ca nu merita, iar pentru 800 de euro nu pleaca in strainatate.

Despre autor

14 Comments

 1. enigma sta in „unii”. Depinde care …

 2. Nu-i nicio enigma. Sunt unii care nu asteapta decat sa li se dea. N-ai citit in „Cronica” despre Alinuta?… Ea e cheia enigmei tale.

 3. Enigma = ajutoare sociale pentru bolnavi fictivi.

 4. Pai mie mi se pare simplu de ce. Ca sa traiesti in Romania iti trebuie minim 300 Euro/luna pe rural si 450 de Euro pe urban, iar ca sa traiesti in strainatate acolo unde sunt joburi (nu acolo unde nu sunt joburi) iti trebuie cel putin 1000 Euro, preferabil 1200. Cred ca lumea evalueaza destul de corect cand e vorba de cifre atat de concrete.

  • consider corecte calculele tale. dar totusi, indiferent daca lucrezi sau nu, ai nevoie de cei 300 de euro pe luna. cum faci? nu e tot una sa-ti lipseasca 300 sau 100, pt ca cei 100 ii poti economisi sau face dintr-o alta sursa.

  • Pai eu uite cum am facut. M-au izgonit parintii de casa ca sa nu le mai mananc pensia si acum lucrez in phone sex pt aia 100 de Euro in plus. Si cica nici nu sunt chiar atat de bun cum credeam ca eram ! Zau, mai e un pic si ma da afara, ca eu eram preocupat de productivitate, si de calitatea comunicatiilor cu diversii potentiali clienti, insa se pare ca nu asta e cel mai important, ci comunicatul cu colegii + cotizarea la sindicatul lucratorilor de sex.

 5. De acord cu Rudolph. Odinioara eram si eu genul care se baga in orice fara sa evalueze costurile. M-am fript cu multe nevoi nesatisfacute, m-am potolit. NU ma mai duc decat acolo unde este mai bine. Nu mai sunt nici patrioata, nici nepatrioata. Sunt eu, am o viata si vreau sa traiesc si sa ma simt bine oriunde as trai.

 6. Decat sa muncesti degeaba mai bine stai degeaba.

  • Dupa parerea mea sincera, nu intotdeauna cand stai degeaba esti in stare decedata, si nu intotdeauna cand muncesti simti ca „traiesti”, deci nu cred ca concluzia de dupa cuvantul „deci” este adevarata in toate cazurile, (din punct de vedere logic).

  • Clarificare: era vorba de concluzia TAT de dupa cuvantul „deci” al tau, nu al meu din propozitia de mai sus ! Ar fi trebuit sa spun „prin urmare” nu cred ca concluzia TA de dupa cuvantul „deci” al TAU este adevarata in toate cazurile…LOL !!!!

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close