Top Menu

            Aud ca un chirurg a operat un copil la mana stanga, cand acesta avea probleme la mana dreapta. Pai si copilul, nu se gandeste ca daca sta cu spatele la consultatie, iar pe masa de operatie sta cu fata in sus, dreapta e stanga si invers? Doar omul e doctor, nu instructor auto!

Despre autor

10 Comments

  1. Chestiile astea se intampla destul de surprinzator si neplacut de frecvent peste tot in lume, chiar in ciuda etichetarii clare cu o banda adeziva, sau cu o bratara, sau cu o culoare pictat pe piele partea care trebuie operata. In QA (quality assurance) este considerata de obicei, din cate am inteles eu, o eroare de sistem, desi desigur asta nu absolva de responsabilitate oamenii direct implicati din acel sistem, in acel caz specific, iar pacientul in aceste cazuri, daca este sub anestezie generala, sau in orice caz minor sau fara capacitate indiferent de anestezie, nu are raspundere, deci nici o vina, si trebuie oferite reparatii adecvate consecintelor atat pacientului, cat trebuie incercat de optimizat si sistemul astfel incat frecventa acestor erori sa se reduca la minimumul posibil acceptabil.

  2. Stiam eu ca desi „Grey’s Anatomy” a luat o pauza (intre sezoanele 8 si 9), iar „House M.D.” se pregateste de pensie, tot vom avea parte de scene distractive.

    Atat de distractive, incat de-atata ras te-apuca plansul si dracii.

  3. A mai facut 2 gafe mari pana acum. Trebuia dat afara demult.

  4. Ca dreapta era defecta si a fost operat la stanga , nu conteaza prea mult . Totul e sa se fereasca de-acum incolo de raceala faiantei din baie …sa nu faca reuma la coate ….

  5. oups … iar era sa pun … INTREBARILE!! :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close