Top Menu

          De fiecare data cand plec din Romania imi pare rau. Si am o subtila problema de constiinta. Desi logic n-ar trebui. Imi pare rau in special pentru oameni. De data aceasta mi-a fost cel mai greu. Pentru ca in sfarsit m-am implicat. Cine are urechi de auzit, sa auda.

Despre autor

12 Comments

 1. Salut Raul
  Nu se poate să nu te lege nimic de locurile natale , nu ai cum , doar dacă ai fi ne-om .Cu rele şi bune e casa ta . Că nu merg toate sau nimic , asta e , te motivează , ai o cauză .

  Drum bun şi te aştept în virtual !
  Arată-le cum sunt românii cei români , Raul

 2. Asta nu inseamna ca nu ma scrii, nu? Eu sunt mai ‘recenta’pe la tine pe blog si nu-ti stiu obiceiurile….

 3. @Sorin: nu scapi de mine. esti preferatul meu la contradictii 🙂

 4. @Sophie: as vrea sa nu mai scriu de/spre Romania. sau nu in tonul asta. sper sa raman pe pozitie. asta depinde, daca pot fura net de la francezi tot atat de usor ca si la noi 🙂
  poate citesti o postare de la mine, „Din suflet… pentru tine”

 5. Hai ca esti haios…n-ai furat tu net in Romania si nici la francezi n-ai sa furi..pentru ca furtul, printre altele, reprezinta tot ceea ce urasti tu mai mult…Numai bine!Ai grija de tine!

 6. @raul – eram convins ca nu sunt preferatul tau, dar acuma mi-ai si cinfirmat. Sunt trist :).
  @Alice georgiana – Pacat ca nu intelegi nimic si pe deasupra esti si fecioara Maria. Mi-e mila de cei ca tine. Traiesti intr-o lume perfecta, dar cand o sa scapi de acolo, o sa dai direct cu capul.

 7. @Zodrac: esti preferatul meu. de aia nu zic nimic, nu vreau sa te pierd

 8. @Alice: am un wireless fara scrupule. se conecteaza peste tot :))

 9. Stii cum e.”Fiecare dintre noi avem o singura patrie.Restul sunt tari”(Ocatvian Paler) Pacat ca am ramas fara prezenta lui fizica .Nu se poate vorbi insa de o disparitie a lui.In ce te priveste nu pot sa -ti spun decat ca atitudinea ta merita RESPECT.

 10. Daca ti-a fost cel mai greu sa pleci…
  cand te intorci iti va fi cel mai usor sa o faci. 🙂

 11. Ahhaaa…m-am prins, ce vrei sunt mai blonda:))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close