Top Menu

             Hai sa va spun ca vom fi mereu un neam de inculti hoti si nesimtiti, chiar daca mai exista o mana de oameni care nu se incadreaza.
             Acum doi ani am cumparat o masina din Romania. Stiti voi, sa ajut la roata economica. Cand am intrebat cati km are masina, omul mi-a spus ca poate sa aibe cati km doresc eu. La fel, daca nu-mi place cartea de service, imi poate face alta. In fine, aptitudini de roman. Pana am semnat contractele, un baiat de-al vanzatorului a furat roata de rezerva, trusa medicala si triunghiul. Pe langa pretul masinii a trebuit sa platesc cei 5 litri de motorina din rezervor.
             Saptamana trecuta am cumparat o masina de la un particular neamt. N-am vrut nici in ruptul capului sa mai pun cateva sute de euro la pretul masinii, drept urmare am primit un set de roti noi, in valoare de 1000 de euro. Cadou. Toate cafelele baute in timpul intelegerii au fost platite de el. Toate actele au fost facute de el, a stat cu mine la fiecare birou, pana cand mi-a pus numerele de export pe masina. Nu-mi mergea cardul, asa ca a a platit el actele. Mi-a predat masina spalata, aspirata, cu rezervorul plin. PLIN. Mi-a cumparat trusa medicala noua, triunghi nou, vesta noua. Mi-a impachetat rotile sa nu ma murdaresc. Mi-a lasat adrese, numar de telefon, plus invitatia sa poftesc pe la ei de cate ori doresc.
              Asa e perceputa civilizatia de un occidental. Prin respect si onoare. Nu prin comportament animalic.
            

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close