Top Menu

            Sa presupunem ca in Romania presa e corupta, politia e corupta, justitia e corupta, autoritatile, in general, sunt corupte, politica e mecanismul care intretine coruptia, deci, implicit, e corupta.
            Intr-un astfel de context, tu, cel care nu esti si nu vrei sa fii corupt, dar suporti in mod direct consecintele coruptiei, ce poti face? Dupa mine, ai trei variante: ori suporti si platesti, ori devii corupt, ori pleci. Care vi se pare cea mai corecta?

Despre autor

14 Comments

  1. Cel mai bine e sa faci parte din vreun partid daca vrei sa ramai, altfel nu realizezi mare lucru. Eu nici pana acum n-am facut lucrul asta. šŸ™‚

  2. Sa ti se rupa si sa traiesti frumos si paralel cu coruptia, iar daca vreodata trebuie sa te corupi, sa nu-ti corupi si sufletul.

  3. Idel ar fi sa pleci, dar asta nu e la indemana oricui.De obicei rezisti ce rezisti dar tot vei fi nevoit sa te contaminezi, chiar daca nu esti corupt macar alimentezi coruptia altora.

  4. pai nah … eu am plecat!
    ar fi frumos sa spun ca ar trebui sa rezistam, sa facem o miscare, sa inversam trendul, sa determinam o masa critica … Eheee!

  5. Si eu as inclina pentru plecare. Dar cum nu se va intampla… ramane o imbinare dintre celelalte doua.

  6. E o intrebare la care nu pot sa raspund. Deasemeni, la intrebarea asta trebuie sa aiba acelasi raspuns majoritatea populatiei. Un singur raspuns corect nu e suficient.

  7. EU am ales-o pe ultima. Nu am fost corupta insa niciodata. Imi amintesc ca, inainte de casatoria ei, Regina Maria a Romaniei, de origine engleza, a fost avertizata cu caracterul instabil a romanilor si cu doua defecte majore: minciuna si coruptia. De la 1900 incoace nu s-a schimbat mai nimic in lista trasaturilor noastre nationale..

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. CĆ¢mpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close