Top Menu

            Complexitatea si gravitatea problemelor Romaniei le stiti. Numarul celor iesiti in strada il stiti. Care e raportul atunci? Cum se vede situatia din exterior, cand peste 10 milioane de romani sunt varza?
            Au iesit cateva mii. Fals. Din astia, o buna parte au fost jurnalisti. O alta parte au fost plictisitii orasului, care treceau pe acolo. O alta parte au fost toate neamurile lui Nustiu, care habar nu aveau ce se intampla sau unde e Romania pe harta. Au mai fost boschetari, hoti de buzunare, vanzatori de seminte, copii. O alta buna parte au fost cei platiti de Ponta si Antonescu + suporterii + aruncatorii de pietre. Iar restul au fost cei care au muscat-o, crezand ca se protesteaza pe bune impotriva conditiilor de trai.
             Ati auzit cati au iesit in strada in Ungaria, nu?

Despre autor

2 Comments

  1. In Ungaria e altceva. E vorba ca administratia curenta incearca sa implementeze o Constitutie care ar dezechilibra balansul puterilor in stat in mod periculos. In Romania e raspuns la masurile de austeritate. (As am inteles eu de pe Al-Jazeera.)

  2. @Rudolph A: la nivel de cetatean (ca pe noi asta ne intereseaza), care situatie e mai grava? ce se intampla acum in Ungaria sau ce se intampla la noi de 20 de ani incoace?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close