Top Menu

           Prin localitatile prin care am trecut am prins cateva trupe de propagandisti. Imbracati la fel, cu afise, baloane, megafoane, cu figuri tampe si atitudini mitocanesti. Dupa ei, haorda de romani amarati, naivi, disperati.
           Imaginea mi-a lasat un gust amar. Cam acelasi gust pe care mi-l lasa trupele de colindatori imbracati in zdrente care vin si fac tumbe ca sa primeasca un leu.

Despre autor

8 Comments

  1. la noi deja de ieri a venit prima „trupa” cum ii spui tu de colindatori. Nici nu le-am deschis, mi se pare o supralicitare sa vii cu colindul de pe 30 noiembrie.

  2. Macar colindatorii zdrenturosi au un talent de pe urma caruia traiesc. Politicienii sunt cei mai prosti circari de pe planeta asta.

  3. Inca nu am vazut colindatori, dar ma astept din clipa in clipa sa apara. Nu cred ca vor avea rabdare sa treaca circul facut de propagandisti.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close