Top Menu

            Cel care are nu va iesi niciodata in strada cu cel care nu are. Celui care are ii place situatia actuala din tara, pentru ca e contextul potrivit ca sa adune averi.
            Resursele fiind limitate, nu au apucat toti sa-si bage mana. Cel care a luat o data a facut-o si a doua oara, cu mai multa pricepere. Daca s-au dat 3 mere, nu s-au impartit in mod egal, la 3 oameni. Cel mai tare le-a luat pe toate 3, le-a ascuns si apoi a mai cerut 3.
            Acest sistem parsiv si precis l-a facut pe cel care n-are sa creada ca el nu are dreptul sa aibe. Nu intelege diferenta si criteriile, dar se obisnuieste cu gandul. Cu cat cel care n-are accepta mai usor situatia, cu atat celui care are ii e mai usor sa ceara.

Despre autor

3 Comments

  1. Eu cred ca mai exista si alte 3 posibilitati pt care anumiti oameni nu vor iesi in strada pt anumite revendicari:

    – sunt ocupati la serviciu,
    – le este teama/sunt mai prudenti din fire,
    – au calculat, din proprie initiativa sau dupa indemnul meu anterior de a calcula fiecare matematic economic cat a contribuit vs cat a primit de la bugetul de stat, ca nu au drept sa revendice nimic.

  2. Daaaa … asa este : ” banul la ban trage si paduchele la paduche !”

  3. @Rudolph A: toate trei variantele sunt plauzibile si justificate

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close