Top Menu

Clujul are 650 000 de locuitori, din care jumatate locuiesc chiar in oras. Asta inseamna ca la protest au iesit… 5%. 5%.? Restul de 95%? Cativa bolnavi si cativa ocupati. Restul? PSD-isti, indiferenti, snobi, melteni. Are sens sa mai discutam cum aceste 5 procente sunt insuficiente? In Bucuresti la fel. 5-10%.

 

Nu doare pe nimeni ca oamenii ies SEARA pe strazi. 20 000 de oameni care se plimba si scandeaza pe strazi. Nu afecteaza cu nimic pe nimeni. Lichelele sunt insensibile prin definitie. Credeti ca Dragnea & Co plang acasa langa soba ca stau romanii in frig? Eu cred ca mai degraba rad. Protestul care conteaza se face ziua, se blocheaza totul, se suspenda activitati, e lovita economia, e oprit ritmul. Cei care vor pierde vor grabi lucrurile, intr-un sens sau altul. Ziua se vede, se stie, se numara. Ziua doare. Asa, lumea merge seara acasa, se uita la aceleasi televiziuni idioate si a doua zi isi reia fiecare normalul, finantand in continuare un stat corupt, parsiv, comunist.

 

Lipseste organizarea. Cativa lideri care sa comunice intre ei… cat de cat sa se scandeze acelasi lucru, sa rezulte o forta comuna, sa se cumuleze cumva energia zecilor de mii de oameni. Desi in aceeasi coloana, protestatarii sunt totusi dispersati.

 

Se cere prea putin. Fierul trebuie batut cat e cald. In contextul in care Romania e atat de virusata de coruptie, de hotie, de incultura, de lene, de nesimtire, trebuie cerut mai mult decat abrogarea legii.

 

Cam atat. In rest, e bine ca se iese pe strazi. E un pas. Mic, dar e.

 

Update: nu-i pot intelege pe cei care stau in vitrinelor restaurantelor si mananca la mese in timp ce prin fata lor trec zeci de mii de oameni nemultumiti.

 

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close