Top Menu

            Atat valoreaza un copil in Romania: o moarte in fosa septica a scolii. Sau in spital. Sau arsi de vii. Sau batuti pana la moarte.
            Trei fete au cazut in fosa septica a unei scoli, una dintre ele murind, dupa ce o placa de beton a cedat. In urma cu putin timp un parinte facuse o sesizare conducerii scolii cu privire la pericolul ce-l reprezenta acea placa. Nu s-au luat masuri, desi cu 50 de lei s-ar fi rezolvat problema.
             As vrea sa vad cum arata biroul directorului scolii, birourile inspectorilor scolari, biroul ministrului invatamantului. Mi-e sila de ei, de toti cei care au functii si autoritate in Romania.
             Pana una-alta, ne mai uitam la emisiunea lui Maruta, la Nora pentru mama, la Romanii au talent.

Despre autor

5 Comments

  1. A trebuit sa se intample o nenorocire ca sa se monteze un grilaj.

  2. Romanu-i optimist ,niciodata nu se gandeste „m-i se poate intampla mie”.dar dupa atatia ani de nenorociri (pe care le vedem in fiecare zi la stirile de groaza)nu ar trebui sa ne invatam minte si sa nu mai lasam chiar totul in grija lui dumnezeu?EL ne fereste dar in primul rand ar trebui sa ne ferim noi,mai ales cand e vorba de copiii nostri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close