Top Menu

             Stiti cu totii povestea politistului milostiv din New-York care a daruit o pereche de ghete noi unui om al strazii. Frumos, foarte frumos.
             Ce nu e frumos e ca ne miram ca prostii la astfel de gesturi. Ce nu e frumos e ca a darui din ceea ce ai celor care nu au a ajuns o actiune socanta. Ce nu e frumos e ca omul merita un miliard de like-uri, nicidecum un miliard de exemple. Ce nu e frumos e ca punem calificative bombastice unor legi biblice.
             Uneori nu vreau nici macar sa inteleg care e statutul si rostul omului in societate.

Despre autor

6 Comments

  1. Oamenii sunt tot mai egoisti, isi invata chiar si copiii sa adune, sa stranga doar pentru ei, sa nu dea nimanui nimic. Cand au nevoie de ajutor si vad ca nu gasesc nicaieri, se supara si ii judeca pe altii, uitand ca au facut la fel.
    Normal ca atunci cand apare o persoana marinimoasa, tuturor li se pare ceva iesit din comun.

  2. bunatatea si darnicia au devenit atat de rare incat incepi sa te miri si sa fii surprins cand le vezi. nu stiu povestea dar si eu raman placut surprins cand vad pe cineva ca daruieste ceva fara sa aibe un motiv ascuns sau ceva de castigat. lumea e f rea si egoista

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close