Top Menu

           Mult. Prea mult.
           Sa zicem ca faci un efort si ti-o iei. Masina. Mai faci un efort si o inmatriculezi, deci te inscrii la impozit, asigurare, rovineta. Accepti sa circuli pe drumuri proaste, deci te inscrii la un service. Pana aici doar scoti bani din buzunar, fara sa socotim benzina sau motorina. Ferice de cei cu gaz. Crezi ca ajunge?
           Eu circul mult. Rar se intampla ca drumurile sa fie curate, in perioada asta, deci folosesc in medie un bidon de 5 litri de lichid de parbriz la doua zile. Pentru ca stiu cat de periculoasa e sarea pentru caroserie, plus ca nu suport sa deschid masina cu servete in mana, o spal tot cam la 2 zile. Uneori in fiecare zi, depinde unde merg.
           De ce dupa ce iesi din Romania, inspre vest, aceste cheltuieli nu mai exista?

                                                                              

Despre autor

8 Comments

  1. Imi spunea acum vreo trei ani o cunostinta ca il costa masina aproximativ 3000 de lei pe an daca o tine in parcare, fara sa mearga cu ea.

  2. In poza e masina ta? Masinile rosii sunt cel mai des sparte de hoti, caci culoarea ii determina sa fie agresivi. Insa cica ar fi mai bine pt ele in trafic, pt ca sunt mai usor de reperat.

  3. da, ultima intrebare a pus capac :)) pai simplu… asa se intampla cand pleci din congo si ajungi in europa

  4. dar de ce i-ai blurat numarul? :))

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close