Top Menu

             Varianta masculina a Elodiei e Boldea. Omul se indeparteaza linistit, in timp ce stiristii transmit de pe urmele lui, de parca asta ar ajuta.
             Toata lumea se intreaba, toti presupun, toti arata cu degetul. Prea tarziu, Boldea e prea destept. Si prin plecarea lui demonstreaza ca a dat cu tifla unui intreg sistem judiciar. Plus ca lasa sa se inteleaga subtil ca oamenii lui si-au facut partea de treaba.
              Autoritatile se gandesc iar sa modifice legea.

Despre autor

8 Comments

  1. Am auzit si eu despre chestia asta. Insa parca se face prea mnulta tevatura. Au mai fost parlamentari acuzati si chiar condamnati, dar nu se facea chiar atat de mul caz. Asta parca imi spune ca, de undeva, exista un plan de a se folosi de eveniment pentru a atrage atentia (de obicei noua, votantilor) ca se munceste pentru a se face ceva justitie (nu prea multa, caci trebuie, asa cum ziceai tu, sa modifice legea) :)).

    • normal ca se dilata artificial. de asta am zis ca seamana cu Elodia. iti dai seama ce bucurosi sunt jurnalistii ca a fugit omul, ca daca-l inchideau era mort subiectul…

  2. Iaca am aparut si eu pe-aici!
    Da, stiu, comentariul este off topic… dar, la o adica, asa e si Boldea 🙂

  3. ce autoritati, noi nu avem asa ceva

  4. Nu cred că el e cel destept ci autorităţile sunt adormite , poate din interes sau de ce nu din dezinteres . Ceva important , mai important decât el trebuie să fi fost la mijloc , altfel nu se explică .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close