Top Menu

          Fraternizez cu cei care ies in strada sa manifesteze impotriva vanzarii de plante etnobotanice.
          Eu nu inteleg. Deja zeci de tineri au murit iar sute sunt in spitale cu vietile si familiile distruse. Totusi nu s-au interzis aceste plante. De ce nu? Cati mai trebuie sa moara ca sa fie evident ca sunt periculoase? Sau cine trebuie sa moara? Tara lui Papura Voda cel Indiferent! In alte tari e de ajuns ca cineva doar sa fie pus intr-o situatie periculoasa si se mobilizeaza toti pentru anihilare. Domnilor Puternici, cum puteti permite sa se vanda moarte la toate colturile, pe cativa euro? Cum puteti manca linistiti cand stiti ca nu ati facut nimic spre a opri genocidul?
         Cine sunt gainarii care vand drogurile sub denumirea de plante? De ce nu-i poate opri nimeni? Chiar nu exista o lege in Romania care sa opreasca moartea? Bine ca aveti zeci de legi stupide, fara sens, dar nu aveti o lege vitala. Bine ca aveti autoritate sa taieti si sa spanzurati ce nu va place, dar nu puteti (sau nu vreti) sa interziceti niste buticuri de ticalosi! Care sunt interesele?
         Felicitari, domnilor! Lasati tinerii sa moara! Lasati mamele sa planga! Lasati oamenii sa crape de necaz! Lasati Moartea sa umble in voie! Halal domni, halal Romania!

Despre autor

2 Comments

  1. AU murit oameni la revolutie pentru freedom of choice. Exista freedom of choice. Si drogurile sunt interzise si se consuma. Ce te face sa crezi ca daca le-ar introduce n-ar mai muri tampitii. Asa ca, ARDE, UITE CUM ARDE!

  2. da…freedom inseamna sa poti vinde legal droguri, dar sa nu poti vinde ceapa, miere de albine sau alte produse…
    ai dreptate, nu poti controla acest viciu, dar atitudinea de indiferenta le da curaj si suport legal. deci, ce urmeaza? se vor deschide magazine de arme, de bombe, de virusi?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close