Top Menu

         Fraternizez cu Dono cel fara  internet si cu toti ceilalti taxati pentru nimic ce semneaza in comentariile lui. Fraternizez cu orice roman care recunoaste ca e furat legal.
         Azi am gasit pe presul de la usa un pliant de la Dolce. Mi-a venit sa-mi dau doua palme pentru cat sunt de prost platind mereu la timp factura. Cand am facut contract cu Dolce aveau in pachetul Discovery 5 programe. Asta m-a facut sa-i aleg. Sursa nelimitata de cultura generala. Ca nu cumva sa devin prea destept, sa-mi lansez propriul satelit, mi-au lasat doua. Le-au retras discret, in timp ce dormeam. Dar prin pliantul de azi mi-au redat sansa sa le rascumpar, pentru doar X euro.
         Deci, eu am obligatia sa respect contractul si sa-l onorez cu bani. Si sa tac din gura. Ei pot sa-mi scoata programele platite si sa-mi ceara bani extra daca nu pot fare ele. Pe deasupra, sunt si obraznici. Ca sa nu ma plictisesc, mi-au dat in schimb Euforia TV si mai stiu eu ce televiziuni de garsoniera.
         

Despre autor

4 Comments

  1. Scuza-ma, dar daca te cramponezi de un asemenea fleac,inseamna ca nu stii cu e sa-ti ti se ia in fiecare luna 300-400 lei pentru CAS, CASS si mai stiu eu cate „ss”-uri, adica pentru ASIGURARI DE SANATATE , si sa nu beneficiezi de NIMIC in schimb.Cu alte cuvinte , merg la LUCRU, nu la serviciu , o luna intreaga zi de zi , ca sa dau la stat bani, iar cand ,Doamne fereste , am o problema de sanatate….ALTI BANI, ALTA DISTRACTIE.In cazul in care nu ai observat, a devenit nu un lux,ci o extravaganta sa te imbolnavesti.

  2. scuza-ma, tu cat castigi ca iti permiti sa platesti toate astea?:))

  3. Mai putin decat crezi.Da astea sunt taxele in Romania.Cu minimum de matematica: din casa suntem doi salariati.Intrebare:intr-o luna, amandoi, beneficiem de medicamente sau servicii medicale in suma pe care mi-o retine statul?
    Raspunsul e simplu.NU.
    Si daca nu ma crezi pe cuvant, pot sa vezi fluturasul se salariu.

  4. pai cine va pune sa va imbolaviti (Doamne fereste!) deodata?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close