Top Menu

Cum era de asteptat de la un popor ipocrit precum poporul roman, actiunile ANAF sunt condamnate. Ca de asta ne-am dus si ne-am batut la sectiile de votare pentru Iohannis, ca sa urlam ca tiganii in piete ca am luat amenda. In fine, romanul cand moare moare fie de foame, fie din disperare ca nu poate incalca legea.

Nu conteaza cine incalca legea. Frica si simtul corectitudinii trebuie raspandite. Voi aveti idee cate nereguli sunt in magazine, la tarabe sau la chioscuri? Stiti ca se vand produse expirate? Stiti ca se modifica data de valabilitate? Stiti ca sunt soareci in depozite? Sau in restaurante? Stiti cati bani se aduna zi de zi, din fraude si evaziuni? Aveti idee cat volum de marfa se pierde in hartii la nivel national? Aveti idee ca taranul ala care plange in piata n-a vazut pamant in viata lui? Stie doar sa minta de ingheata apele.

Asa ca hai sa ne decidem ce dorim. Vrem o tara de inselaciuni si de minciuni, sau vrem ordine?

Despre autor

2 Comments

  1. Iar tu ştii cât eşti de bou?

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close